Management industria ospitalității, Reducere costuri în restaurant

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 4

Ziua de joi vine cu sfat foarte interesant pentru managerii de restaurante ce își doresc echipe motivate și de lungă durata. Iată o altă lacrimă de sfat 4:

Fii un mare fan al tehnologiei

Folosirea tehnologiei în restaurantul tău nu este o chestiune de lux. Să ai un sistem de rezervări, de comandă, cele de recepție, POS-uri, alte aplicații pentru comenzi sau softuri de pontaj te vor ajuta să economisești timp și bani.

Dacă restaurantul pe care îl gestionezi are planuri de lungă durată, investiția în astfel de unelte va ușura nu doar munca ta, ci și pe cea a angajaților tăi care vor fi mai productivi și vor avea mai mult timp să se ocupe de oaspeții ce îți calcă pragul.

Și nu îți face griji, după câteva zile de exercițiu, aceste sisteme sunt foarte ușor de folosit. Nu trebuie să fie nici unul dintre ospătari sau barmani vreun expert în tehnologie. Doar să aibă un mic fler pentru soluțiile tehnice moderne.

Baftă în găsirea și folosirea soluției perfecte pentru restaurantul tău. Iar dacă ai ratat primele sfaturi din această săptămână le regăsești aici: Back to school 1Back to school 2Back to school 3.

 

Spune-ne ce părere ai

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.