Programul Clientul Misterios


  • Sunt oaspeţii tăi întâmpinaţi cu un zâmbet şi li se oferă asistență?

  • Echipa ta le oferă produse noi sau complementare?

  • Sunt oaspeţii tăi satisfăcuţi cu modul în care sunt trataţi?

  • Se întorc oaspeţii tăi constant în afacerea ta, fie că ai un simplu magazin sau un hotel mare ?

  • Ce se întâmplă atunci când nu eşti acolo ca antreprenor?

Suntem o pereche de ochi şi urechi care observă lucrurile din punctul de vedere al unui client.

Unicul nostru scop este să îţi oferim datele necesare pentru a îmbunătăţi imaginea exterioară a locaţiei, calitatea produsului tău şi pentru a verifica atitudinea echipei alături de modul în care aceştia respectă sistemul operaţional al afacerii.

Te vom informa despre cum echipa ta interacţionează cu oaspeţii afacerii atunci când nu eşti acolo. O să ştii care membrii ai echipei sunt nerespectoşi sau cei care se comportă ca şi cum nu le-ar păsa de propriul loc de muncă. Una dintre cele mai bune metode să îţi învingi competiţia este să îţi îmbunătăţeşti afacerea.

Iar cea mai eficientă metodă de a vedea cum îţi merge afacerea este să foloseşti serviciile de Mystery Shopping.

––––––––––––––––––––––––––––––––-

button

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Hoppity Group are un răspuns la toate problemele tale:

Pachetele nostre de servicii oferă activităţi de Mystery Visit alături de o evaluare prealabilă a standardelor de calitate şi crearea unor strategii de corectare a acestor probleme pentru a putea pune afacerea înapoi pe drumul cel bun din punct de vedere financiar şi operaţional.

Pachetul complet oferit de noi cuprinde 3 etape importante: observare, măsurare a performanţei şi consultanţă legată de schimbările necesare şi implementarea acestora.

13lupa

Observare: Pentru a putea rezolva problemele din afacerea ta, trebuie mai întâi să le identifici. O perspectivă din exterior este de cele mai multe ori extrem de valoroasă pentru a identifica problemele locaţiei şi cele ale personalului. În urma colaborării cu noi, vei obţine un raport detaliat şi personalizat care oferă inclusiv soluţii la toate problemele descoperite.


2

measurement-1476919_960_720

Măsurare: Verificarea locației realizată de cumpărătorii noştri misterioşi îi ajută pe manageri şi proprietari să înţeleagă cu adevărat care este calitatea serviciilor oferite din punctul de vedere al clientului.


3improve

Îmbunătățire: Odată ce verificarea este finalizată, ne vom aşeza cu tine la masă şi în loc să îţi sufleci tu mânecile şi să încerci să rezolvi problemele existente, îţi va oferi soluţiile şi modalitatea de implementare necesare ca să îţi îmbunătăţeşti în totalitate afacerea.


Lasă-ne câteva date despre afacerea ta, completând chestionarul și câștigi o sesiune Gratuită de Client Misterios.

buton Completeaza