Iată că ziua de miercuri începe în forță cu o altă lacrimă de sfat pentru managerii de restaurante ce doresc să își păstreze echipa, atât de importantă pentru bunul mers al afacerii, motivată și dornică de muncă.
Așadar, venim azi cu Sfatul 3:
Învață cum să faci față presiunii și stresului
Telefonul îți sună, emailurile sunt o gramadă, ospătarii îți cer ceva, bucatarul țipă, clienții vor și ei atenție…
Ca să fii un puternic leader de restaurant, trebuie să îți placă să fii punctul central într-un context plin de activitate. Trebuie să fii capabil să rămâi calm chiar și în situații foarte stresante.
Fie că alegi să faci yoga, să asculți muzică liniștitoare înainte de culcare sau să alergi 10 minute în parc, trebuie să îți găsești calea cea mai ușoară pentru a face stresului.
Iar o altă modalitate de a face acest lucru este prin delegarea sarcinilor. Vom vorbi într-un alt articol despre câteva strategii de delegare.
Până atunci ai grijă de sănătatea ta ca să poți să fii un leader de neînvins.
Dacă vrei să afli celelalte sfaturi ale săptămânii intră aici: Back to school 1, Back to school 2.