Cariere

Hoppity Group este permanent în căutare de specialiști din domeniul ospitalității și al serviciilor. Ne interesează persoane sociabile, buni comunicatori care să fie pasionați să fie gazde bune și să îi ajute pe proprietarii de business să devină gazdele perfecte.

Din acest motiv , suntem în căutare de noi parteneri , iar tu poți aplica pentru una din pozițiile disponibile:

 

 

EVALUATOR CLIENT MISTERIOS

Ești la curent cu trendurile din shopping, ești doritor de servicii de calitate și îți plac experiențele noi? Ești un bun observator, reținând detalii pe care alții nu le observă? Poți evalua obiectiv un produs sau serviciu? Atunci deții calitățile esențiale pentru a deveni Mystery Shopper- Client Misterios.

Ce vei face ca Mystery Shopper? 

Vei ajuta la creșterea calității serviciilor și produselor din cadrul companiilor sau pentru anumite branduri. Concret, din poziția de Client Misterios vei vizita un restaurant/hotel/magazin dintr-o anumită locație și vei juca rolul unui client adevărat pe baza unui scenariu și scop prestabilit.

Vei evalua obiectiv calitatea locației și atitudinea angajaților față de clienți, iar la finalizarea vizitei vei completa un raport ce va conține observațiile și impresiile tale.

Înscrie-te ca Mystery Shopper la Hoppity Group!

Pentru a te înscrie, folosește această pagină.