De Ce Suntem Diferiți

12755289_1011579325578720_570449764_oAți avut vreodată senzația că vă loviți de un zid atunci când vorbiți cu echipa voastră? Că vă este greu să comunicați cu angajații voștrii, că auziți de fiecare dată “ Da, am înțeles!”, dar apoi observați că nimeni nu aplică cu adevărat noile voastre politici, că de fiecare data când vreți să-i învățați ceva nou pe cei din echipă, sunteți întâmpinat cu reticență?

Ați observat că profiturile firmei rămân aceleași sau chiar scad, în ciuda efortului vostru, a timpului petrecut în restaurant, a coordonării continue și supravegherii echipei?

Ați dori să aduceți mai multe evenimente lunare în localul vostru ca să va asigurați un venit sigur și periodic?

Dacă toate aceste întrebări, și multe altele, v-au copleșit și v-au acaparat gândurile, este cazul să vă îndreptați atenția către o echipă externă formată din traineri și profesioniști în domeniu care au aplicat metoda personalizată a trainingurilor și workshopurilor pentru a ajuta personalul să devină o variantă mai bună a lor, o variantă nouă care știe să vândă marfa, restaurantul, imaginea acestuia și să îi facă pe clienți să se întoarcă doar la voi, să aștepte cu nerăbdare momentul când vă vor călca iar pragul.

Ce ne diferențiază este faptul că ne pasă cu adevărat să vă meargă bine; că punem pasiune în tot ceea ce facem, de la analiza afacerii, la diagnosticul acesteia și până la însănătoșirea ei; suntem extrem de organizați, puternici în condiții de stress, inovativi, încercând să găsim căile potrivite afacerii voastre pentru a genera profit și a scădea costurile, și nu în ultimul rând ne-am săturat să fiți constant ignorați, să nu fiți doriți, căutați și chiar bârfiți la orice colț de stradă.

Suntem o echipă activă și proactivă:

  •  venim noi la voi

  • analizăm la fața locului

  • diagnosticăm

  • aplicăm tratament

  • vindecăm problemele afacerii

  • aducem martori să admire vindecarea

  • ne bucurăm de rezultate

  • rămânem fideli clientului nostru pe viitor

  • ajutăm la păstrarea noilor standarde

Suntem o echipă care știm să spunem DA oricărei provocări pe care afacerea voastră ne-o oferă.

Noi spunem: Gata cu ignorarea, vine hoppiteala!

Noi suntem: HOPPITY!

Spuneți: YES….YES, HOPPITY!!

H –         hardworking

O –         organized

P –          passionate

P –          powerful

I –          innovative

T –         trustworthy

Y –         YES