Management industria ospitalității

De ce managerii de restaurant trebuie să angajeze oamenii potriviți?

 

Suntem la al doilea sfat al săptămânii pentru managerii de restaurant care se simt poate încărcați de toate îndatoririle ce le au în locația ce o gestionează. Una din soluțiile cele mai simple, dar extrem de importante pentru ca restaurantul să funcționeze la parametrii doriți este să:

ANGAJAȚI PERSOANELE POTRIVITE

Atunci când angajați în restaurantul vostru asigurați-vă că nu alegeți o persoană care doar se poate descurca, o persoană care este ok sau o persoană care poate face treaba BINE.

Angajați persoane care pot face treaba FOARTE BINE, care demonstrează entuziasm și potențial, persoane care nu consideră că este un job temporar, persoane care doresc să învețe cât mai mult, care au planuri de viitor în industria HoReCa.

Alegeți în echipa voastra, ospătari care vă demonstrează încă de la prima întâlnire seriozitate, punctualitate, respect pentru felul în care se prezintă, respect pentru meseria de ospătar, viziune asupra carierei, dorința nu doar de a face bani, ci și de a ajuta restaurantul să facă bani.

Nu vă grăbiți când angajați oricâtă nevoie ați avea de personal. Un ospătar sau barman sau bucătar ales greșit poate să vă aducă pierderi mari pe termen lung.

Nu vă mulțumiți cu puțin, dar și oferiți mult. Vom povesti altă dată cum să scădem rotația personalului în restaurantul vostru.

Iar dacă doriți să revedeți celelalte sfaturi oferite pentru a deveni un manager de succes, aruncați o privire aici, unde veți găsi toate cele șase lacrimi de sfaturi oferite până acum.

Suntem siguri că vă vor ajuta să deveniți un Leader de restaurant.

Spune-ne ce părere ai

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.