Tehnica farfuriei pentru ospătari.

A băga sau a nu băga degetul în farfurie. În industria restaurantelor, există multe reguli scrise, dar și multe reguli nescrise. Una dintre regulile de bază ale industriei, este igiena. Că vorbim de igiena corporală, a părului sau de igiena alimentelor, totul se reduce la servirea în condiții de siguranță către populație a preparatelor culinare … Mai mult Tehnica farfuriei pentru ospătari.

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 10

Iată că săptămâna aceasta ne întoarcem cu o lacrimă de sfat esențial pentru managerii care doresc să devină adevărați Leaderi în restaurantul pe care îl gestionează. Dacă nu ați avut ocazia să citiți sfaturile noastre din alte săptămâni, vă invităm să le găsiți aici și să vă inspirați pentru a vă îmbunătății activitatea de zi … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 10

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 9

Iată că venim și în acestă săptămână cu o lacrimă de sfat pentru manageri de restaurante care își doresc să fie mai eficienți, mai stăpâni pe situație, iar într-un final să devină niște adevărați lideri pentru angajații lor și pentru afacerea pe care o conduc. Dacă nu ați reușit să citiți toate sfaturile noastre le … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 9

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 8

Săptămâna aceasta încercăm să le aducem aminte managerilor de restaurante importanța delegării. Picătura de sfat în această perioadă este: ÎNVĂȚAȚI SĂ PRIVIȚI ÎN ANSAMBLU ACTIVITATEA VOASTRĂ Ce trebuie făcut zi de zi, săptămână de săptămână sau an de an în restaurantul vostru? Trebuie să înțelegeți că doar prin prisma faptului că un lucru trebuie să … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 8

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 7

Suntem la al doilea sfat al săptămânii pentru managerii de restaurant care se simt poate încărcați de toate îndatoririle ce le au în locația ce o gestionează. Una din soluțiile cele mai simple, dar extrem de importante pentru ca restaurantul să funcționeze la parametrii doriți este să: ANGAJAȚI PERSOANELE POTRIVITE Atunci când angajați în restaurantul … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 7

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 6

Prima săptămână a școlii de manageri de restaurant a fost una intensă și plină de sfaturi la obiect. Dacă respectați și vă implicați în punerea în aplicare a acestor sfaturi cu siguranță veți conduce restaurantul vostru la succes, iar angajații vor participa alături de voi la crearea unei locații une clienții dau năvală. Săptămâna ce … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 6

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 5

Ziua de vineri se încheie cu o nouă lacrimă de sfat pentru managerii de restaurante ce doresc echipe bune, ce doresc rezultate și o creștere a încasărilor în locația lor. Așadar iată sfatul numărul 5: Iubește cifrele, împrietenește-te cu ele cât mai rapid Care produse din meniu îți dau bătăi de cap și nu se … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 5

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 4

Ziua de joi vine cu sfat foarte interesant pentru managerii de restaurante ce își doresc echipe motivate și de lungă durata. Iată o altă lacrimă de sfat 4: Fii un mare fan al tehnologiei Folosirea tehnologiei în restaurantul tău nu este o chestiune de lux. Să ai un sistem de rezervări, de comandă, cele de … Mai mult Managerii de restaurante încep școala. Back to school 4