Management industria ospitalității, Training and education

Managerii de restaurante încep școala. Back to school 10

Iată că săptămâna aceasta ne întoarcem cu o lacrimă de sfat esențial pentru managerii care doresc să devină adevărați Leaderi în restaurantul pe care îl gestionează.

Dacă nu ați avut ocazia să citiți sfaturile noastre din alte săptămâni, vă invităm să le găsiți aici și să vă inspirați pentru a vă îmbunătății activitatea de zi cu zi în restaurant.

Așadar, astăzi vom vorbi despre motivele pentru care trebuie ca restaurantul vostru să revizuiască periodic fișele de post cu responsabilitățile ospătarilor, barmanilor, ajutorului de bucătărie, a bucătarilor și a angajaților din locația gestionată.

Fișele de post par, la prima vedere, doar un document de adăugat la dosarul de personal cu celelalte acte ale angajatului. Dar, fișele de post sunt importante deoarece au un impact important asupra celei mai valoroase resurse din restaurantul vostru: oamenii. Calitatea descrierii responsabilităților poate afecta restaurantul în foarte multe feluri.

Angajările: o listă a responsabilităților precisă și actualizată este importantă deoarece atunci când angajații nu înțeleg foarte clar detaliile jobului, se simt nesatisfacuți, lucru care duce la rotația mare de personal.

Cultura restaurantului: descrierea responsabilităților au o indirectă influență asupra culturii locației deoarece ajută la o mai bună concentrare și orientare a personalului asupra scopului restaurantului.

De exemplu, incluzând misiunea restaurantului în fișele de post, personalul va fi mult mai axat pe ceea ce este considerat important. Îi infomează de asemenea că vor fi considerați responsabili dacă nu acționează în baza acestei misiuni.

În concluzie:

Creați fișe de post verificate periodic, actualizate, detaliate și unde să scrieți care este misiunea restaurantului pe care îl conduceți.

Vă dorim multă baftă în a deveni cei mai buni!

Spune-ne ce părere ai

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.