Căutăm colaboratori pentru poziția de Mystery Shopper- Client Misterios

Hoppity Group caută noi observatori care să devină parteneri de bază în creșterea standardelor afacerilor din România. Recrutăm evaluatori pe partea de Mystery Shopping.

 

După ce citești așteptările noastre, te invităm să completezi formularul din link-ul din josul paginii, dacă îți dorești să câștigi niște bani în plus lucrând în timpul liber ca mystery shopper pentru noi.

 

Cine sunt Clienții Misterioși?

 

Evaluatorii noștri pot fi bărbați și femei de orice vârstă. Pot fi persoane persoane care dețin sau nu au un post de muncă. Aceștia vin din diferite domenii: sunt consultanți, artiști, ingineri, manageri, antreprenori, studenți, pensionari, părinți aflați în concediul de îngrijire a copilului etc. Majoritatea dintre ei consideră Mystery Shopping ca un job suplimentar, care le asigură niște venituri extra. Se colaborează pe bază de proiect.

 

Ce căutăm atunci când începem colaborarea cu un Client Misterios?

Primele calităţi pe care trebuie să le aibă un Mystery Shopper sunt seriozitatea şi punctualitatea, alături de atenția la detalii. Acestea sunt calitățile pe care trebuie să le ai, dacă vrei să faci parte din echipa noastră:

Abilități de comunicare. Vei comunica cu angajații locațiilor pe care le vei evalua și trebuie să fii capabil să îți exprimi necesitățile trasate în scenariul prestabilit.

Abilitatea de a urma indicații. Pentru buna desfășurare a proiectului instrucțiunile primite de la noi sunt vitale  și va trebui să fii capabil să le urmezi cu precizie și strictețe pentru a ne atinge obiectivele stabilite cu companiile beneficiare.

Atenția la detalii. În cadrul vizitei va trebui să fii atent la anumite caracteristici ale produsului, la anumite detalii ale discuției, la timpul care trebuie petrecut la locație și la diverse aspecte ce necesită evaluare. De asemenea, trebuie să fie capabil să te încadrezi într-un termen-limită, atât al vizitei cât și al trimiterii raportului final.

Sociabil. Atitudinea ta trebuie să fie deschisă și prietenoasă în timpul vizitei, dar să respecte scenariul oferit. Nu trebuie să pozezi în „client nemulțumit”, deoarece noi căutăm clienți obișnuiți, neutrii și obiectivi.

Rapiditate în gândire și putere de reacție. Pot exista în cadrul unei vizite situații neprevăzute pentru care nu te-am pregătit în prealabil: aici va trebui să știi să reacționezi rapid. Cel mai important este să nu te deconspiri, dar în acelaşi timp să faci față cu brio situației.

Capacitatea de a te exprima în scris. Deoarece la finalul vizitelor trebuie să scrii un raport cât mai clar și detaliat, trebuie să reușești să o faci în mod clar, succint, într-un limbaj ușor de înțeles, fără majuscule, prescurtări și abrevieri. Trebuie să fii capabil să descrii evenimentele și experiența avute într-o anumită locație, în mod cronologic.

Punctualitate și 1-2 ore disponibile pentru vizita de evaluare. Fiecare locație va implica un timp total de 1-2 ore, ce include vizita în sine și completarea raportului. Acest interval ar trebui să fie neîntrerupt.

(Este de preferat ca raportul să fie completat și scris imediat după finalizare, iar dacă acest lucru nu este posibil, în maxim 12 ore trebuie să ajungă la noi. Informațiile proaspăt oferite sunt cele mai bune).

În concluzie, trebuie să te comporţi ca un client obişnuit, să fii natural, să-l laşi pe consultant/vânzător/reprezentant/consilier să-şi facă jobul, trebuie să ai atenţie distributivă, memorie vizuală, să ai capacitatea de a descrie la sfârşit vizita în detaliu.

 

Studiile superioare sau vârsta nu sunt un criteriu de selecţie a clientului misterios.

Căutăm persoane de toate vârstele, toate profesiile și cu orice tip de pregătire. 

 

Cum să câștigi bani în plus cu o activitate de evaluare?

Dacă ești Persoana fizică în căutare de o activitate ocazională și vrei să afli răspunsul, înscrie-te în baza noastră de date folosind formularul de mai jos, iar noi te vom contacta pe email sau telefonic pentru a finaliza înscrierea în echipa noastră.

 

Devino client misterios

Completează acest formular și ai trecut de Pasul 1 din procesul de recrutare.


Firma ta este în căutare de serviciile noastre pentru a evalua produsele și serviciile oferite din perspectiva imparțială a unui Client Misterios?

Dacă ești Persoană Juridică în căutare de verificare standarde afacere, te invităm afli mai multe informații despre mystery shopping și să ne contactezi pentru o ofertă gratuită, aici.