Viziunea noastră


Dream QuoteOrice companie care dorește să evolueze și să dea tot ce are mai bun trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce visează să devină sau să ofere celor cu care intră în contact.

Noi avem multe vise, dar dintre cele pentru care vom lupta și vom găsi o strategie se numără următoarele:

Viziunea noastră este să devenim compania Numărul 1 pe piața consultanței HoReCa și a organizării de evenimente în locațiile care folosesc Metodele Hoppity ce îi ajută pe proprietarii de restaurante să reintre în posesia propriei vieți furată de afacerea pe care o conduc, să obțină independența profesională și financiară mult visată, bucurându-se alături de familii de succesul afacerii lor.

Visăm să îi ajutăm pe proprietarii de restaurante independente sau lanțuri de restaurante să conștientizeze că cea mai puternică unealtă de promovare  și vânzări lucrează deja pentru ei sau se află deja în restaurantul lor: aceasta este PERSONALUL sau CLIENTUL lor. Trebuie doar să știe cum să aibă grijă de ea.

Dorim să îi coordonăm să-și analizeze punctele slabe, forte sau cele ce necesită îmbunătățire în afacerea lor, să găsească soluții pentru a elimina, păstra sau remedia aspectele necesare, să implementeze aceste soluții și să păstreze standardele create prin sisteme de operare bine puse la punct.

În urma creării acestor standarde, mergem mai departe cu viziunea noastră, și devenim clienții lor fideli, fanii lor cei mai înrăiți aducând un flux constant de evenimente organizate în locația lor.

Visăm ca afacerea HoReCa să-și depășească potențialul și să-și împlinească visele.

Nu mai pierde timpul căutând soluții ca să îți îndeplinești visele și să-ți recapeți viața, ci lasă-ne să te ajutăm. Măcar cu o primă ședință de consultanță GRATUITĂ ca să te lămurești dacă suntem partenerii potriviți.

Sună-ne la 0737 911 104 să stam de vorbă la o cafea. O oferim noi fără nici o obligație din partea ta. Sau dacă preferi,  ne poți scrie la adresa de email office@hoppitygroup.com