Viziunea noastră

Orice companie care dorește să evolueze și să dea tot ce are mai bun trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce visează să devină sau să ofere celor cu care intră în contact.

Noi avem multe vise, dar dintre cele pentru care vom lupta și vom găsi o strategie se numără următoarele:

Viziunea noastră este să devenim Laboratorul de Standarde numărul 1 în Romania, un centru unde toți clienții noștri să vină pentru a căuta soluții de îmbunățățire a activității lor prin educare, prin formarea de echipe instruite și pregătite nevoilor industriei ospitalității.

Dorim ca programele Hoppity să îi ajută pe proprietarii de restaurante să reintre în posesia propriei vieți furată de afacerea pe care o conduc, să obțină independența profesională și financiară mult visată, bucurându-se alături de familii de succesul afacerii lor.

Visăm să îi ajutăm pe proprietarii de restaurante independente, de lanțuri de restaurante și de hoteluri să conștientizeze că cea mai puternică unealtă de promovare  și vânzări lucrează deja pentru ei sau se află deja în restaurantul lor: aceasta este PERSONALUL sau OASPETELE lor. Trebuie doar să știe cum să aibă grijă de ei.

Dorim să îi coordonăm să-și analizeze punctele slabe, forte sau cele ce necesită îmbunătățire în afacerea lor, să găsească soluții pentru a elimina, păstra sau remedia aspectele necesare, să implementeze aceste soluții și să păstreze standardele create prin sisteme de operare bine puse la punct.

În urma creării acestor standarde, mergem mai departe cu viziunea noastră, și devenim clienții lor fideli, fanii lor cei mai înrăiți.

Visăm ca afacerea ta HoReCa să-și depășească potențialul.

Sună-ne la 0720 796 642  sau scrie-ne la office@hoppitygroup.ro să stăm de vorbă la o cafea și la o primă ședință de consultanță GRATUITĂ ca să te lămurești dacă suntem partenerii potriviți. Fără nici o obligație viitoare din partea ta.