Află gratuit cât de sănătoasă e afacerea ta

Organizări evenimente

enjoying-birthday-party

În zilele noastre, oamenii acordă o din ce în ce mai mare importanţă evenimentelor din viaţa lor şi îşi doresc să lase în urma lor o amintire pentru orice lucru important care li se întâmplă.

Începând de la familie, prieteni şi până la colegi sau parteneri, mereu există ocazii de sărbătorit sau organizat astfel încât să fim alături de cei pe care îi iubim sau respectăm în momentele cele mai importante ale vieţii. Aşteptăm nerăbdători acel moment, chiar dacă este o zi de naştere, nuntă, botez sau o petrecere a companiei, simţind o deosebită plăcere să participăm sau să organizăm.

Dar aceste momente minunate se pot transforma în unele de stress imens deoarece trebuie să avem grijă de prea multe detalii: florile nu au sosit, tortul se topeşte, maşina închiriată a întârziat, decoraţiile nu sunt exact cele pe care le-am comandat, baloanele s-au dezumflat, cântăreţul face o criză de personalitate, mâncarea s-a ars şi multe multe alte situaţii care ne pot transfoma ziua în iad.

Aşadar, ar fi foarte bine să renunţăm la control şi doar să ne bucurăm alături de ceilalţi participanţi de eveniment. Lasă pe altcineva să organizeze minunatul moment spre marea plăcere a celor apropiaţi şi a voastră. Povestiţi-ne ce visaţi, ce idei aveţi sau cum vizualizaţi momentul pe care vreţi să-l sărbătoriţi, iar noi vom transforma totul în realitate. Nu iluzii, doar concluzii.

Sunați-ne chiar acum pentru prima ședință de consultanță GRATUITĂ: 0737 911 104 sau trimiteți-ne un email cu gândurile voastre legate de eveniment: office@hoppitygroup.com

Hoppity Group Consulting vă va oferi pachete pentru orice tip de eveniment, de la cele pentru voi sau cei dragi, până la cele ale șefului sau cele de care nimeni nu vrea să se ocupe pentru că sunt prea simple sau prea nebunești: evenimentele Funky.

Aducem pe piaţă un nou concept de planificare evenimente. Pachete cum sunt cele Family, Corporate sau Funky vă vor oferi valoare, plăcere, fericire şi satisfacţie totală fără să petreceţi o secundă în organizarea sau coordonarea evenimentului dorit.

Pachete Family
Pachete Corporate
Pachete Funky

6


O bună gazdă este tot ce aveți nevoie în restaurantul vostru.
Vă ajutăm să deveniți una.

Iată serviciile oferite de partenerul nostru, Mladen. Mulțumim că ne ești alături în crearea unor experiențe inedite!

ACT NOW