Află gratuit cât de sănătoasă e afacerea ta

Cine suntem

Compania Hoppity Group Consulting s-a născut din pasiunea şi dedicarea unui grup de persoane care a înțeles că piața românească este gata pentru o schimbare, că proprietarii de restaurante o duc din ce in ce mai rău, că serviciile de organizare evenimente sunt încă la început de drum şi au multe lipsuri, dar au înțeles mai ales că suntem la începutul unei perioade în care doar cei care au servicii de calitate şi oameni bine pregătiți vor supraviețui.

11204943_751626048281777_4015527408298966062_n

Fondatorii Hoppity Group Consulting, cu o lungă experiență în industria ospitalității si cu ani numeroşi petrecuți în Statele Unite ale Americii, Italia, Qatar şi Serbia unde au învățat ce inseamnă cu adevărat să aduci profit unei afaceri sau cum să redresezi o afacere în pragul falimentului, aflându-se în postura de client în timpul concediilor petrecute în România au observat existența unui cerc vicios în afacerile HoReCa: proprietarii de afaceri din acest domeniu au angajați nepregătiți si necalificați care nu reusesc sau nu stiu cum să îi facă pe clienți să aleagă restaurantul sau hotelul lor. Această lipsă de capacitate de menținere sau atragere a clientului se reflectă în încasările sărace de la sfârsitul zilei. Lipsa profitului îşi pune amprenta pe viața profesională si personală a proprietarilor care devin sclavii propriei afaceri şi care se zbat să supraviețuiască în acest domeniu atât de greu şi totuşi atât de simplu.

Prin prisma faptului că aceste afaceri nu generează profit, proprietarii apelează la tehnici de supraviețuire: angajează oameni cât mai puțin pregătiți ca să îi plătească cât mai puțin sau îi exploatează cât mai mult uitând la un moment dat că cea mai importantă unealtă de promovare sunt chiar aceşti angajați. În momentul în care proprietarii vor realiza cât de important este să ai oameni bine pregătiți, iar angajații vor înțelege că doar o profundă cunoaştere a profesiei aduce mai mulți bani în restaurant şi în propriile buzunare acest cerc vicios se va rupe, iar bunăstarea va pătrunde atât în conturile afacerii cât şi în inimile tuturor celor implicați. Iar după cum se spune: un Proprietar fericit înseamnă un Angajat fericit, iar un Angajat fericit înseamnă un Proprietar fericit. Simplu, nu?

angry-restaurant-customerAcest context al pieței româneşti combinat cu dorința de îmbunătății nivelul serviciilor pentru oaspeții restaurantelor şi de a crea profit pentru proprietarii acestora, alături de o lipsă mare în România a serviciilor de consultanță create în funcție de nevoile fiecărei locații, în funcție de fiecare stare a afacerii în parte şi în funcție de problemele reale și verificate ale afacerii respective, a dus la naşterea Hoppity Group Consulting, companie creatoare de valoare şi generatoare de profit.

Planurile şi ideile noastre nu se referă doar la consultanță pentru cei care vor să îşi mărească profiturile în domeniul HoReCa sau la organizarea de evenimente în locațiile care, dacă vor aplica rețeta noastră de success, vor căpăta clienți noi pe care noi personal îi vom aduce acolo, ci se referă şi la servicii de mediere în conflictele de muncă, la crearea de traininguri personalizate pentru nevoile locației respective, alături de traininguri de comunicare în limbi străine şi servicii de Mystery Shopping pentru ca deținătorii de restaurant să monitorizeze periodic activitatea din propria societate.

Toate serviciile oferite de noi au un scop comun:

  • FERICIREA ŞI SATISFACȚIA CELOR CARE NE DEVIN CLIENȚI
  • O VIAȚĂ MAI BUNĂ PENTRU EI ŞI FAMILIILE LOR
  • O GRĂMADĂ DE TIMP LIBER
  • MÂNDRIA PROFESIONALĂ A ACESTORA
  • O CREŞTERE ECONOMICĂ CARE VA ASIGURA VIITORUL NOSTRU ŞI AL NEPOȚILOR NOŞTRI.

 


O bună gazdă este tot ce aveți nevoie în restaurantul vostru.
Vă ajutăm să deveniți una.

Iată serviciile oferite de partenerul nostru, Mladen. Mulțumim că ne ești alături în crearea unor experiențe inedite!

ACT NOW

%d blogeri au apreciat asta: